web.hirlap.comweb.hirlap.com

www.hirlap.com
Tagok belépése
Azonosító:
Jelszó:

web-hirlap

REKLÁM CSERE rendszer

Reklámozd weblapodat INGYEN, EGYENLŐ feltételekkel.

A megjelenési arányod 1:1, eltérően más hasonló rendszerektől!

A web-hirlap egy olyan közcélú szolgáltatás, amelyet a magyar webhelyek egymás népszerüsítésére hoztunk létre.

A működési elve a következő: amikor belépsz a rendszerbe vállalod, hogy megjeleníted a többi tagunk hirdetéseit, és ennek fejében ők is megjelenítik a hirdetésedet az ő weblapjukon.
A megjelent reklámok segítenek abban, hogy minél többen ismerjék meg és keressék fel a Te weblapjaidat.
Az, hogy mennyi ingyenhirdetést kapsz, attól függ, hogy mennyi hirdetést jelenítesz meg.
Rendszerünk teljesen automatikusan helyezi el a hirdetéseidet a többi résztvevő weblapjain elhelyezett reklámfelületeken. Mivel a szolgáltatásban résztvevők száma egyre nő, a rendelkezésedre álló hirdetési felület is egyre több.
Részletes statisztikát biztosítunk, amely napi szinten is mutatja a megjelenési számot, és hogy a megjelent hirdetésekből hányra kattintottak rá.
Az általad választott névvel és jelszóval léphetsz be, és pontos kimutatást kapsz a forgalmi adataidról.
A web-hirlap rendszerbe történő belépéshez semmi különösebb technikai tudás nem szükséges, csak az általunk megadott HTML-kódot kell változatlan formában beszerkesztened a weblapod valamely részébe . Beszerkesztés után a kód egy grafikus hirdetést fog megjeleníteni.

Ami valahogy így fog kinézni:

web.hirlap.comweb.hirlap.com
www.hirlap.com

Amikor valaki tetölti az oldaladat, a kód valakinek a reklámját fogja megjeleníteni. Minden egyes alkalommal, amikor a hirdetés lefut, a Te hirdetésed is megjelenik egy másik tag oldalán. Vegyünk egy egyszerű példát: ha ezren nézték meg a lapodat, amelyen elhelyezted a web-hirlap reklámfelületét, így a Te oldalad hirdetése összesen ezerszer jelenik meg más tagok oldalain. A szerverünk véletlenszerű sorrendben választ az általad felsorolt reklámok közül.
Az újratöltött (reload-os) megjelenést nem veszi figyelembe !

Csatlakozási feltételek:

A kód a lapnak csak olyan részén helyezhető el, amely mindenki számára látható, nem helyezhető el pl. rejtett frame-ben, stb.
A tag bármennyi általa fenntartott azonos témájú lapon elhelyezheti a megadott bannert, de egy lapon csak egyet.
A lap forgalmát mesterséges módon növelni TILOS!
A hivatkozás elhelyezése tilos olyan lapon, amely felhasználói beavatkozás nélkül, magától újratöltődik, vagy client pull, esetleg server push technológián alapul, továbbá nem engedélyezett a kód elhelyezése magától felnyíló (pop-up) ablakban, és olyan lapokon sem, amelyek maguktól nyílnak.
A web-hirlap-on nem rekámozhatsz olyan helyet amely törvénybe ütközik, fajgyűlöletet szít, illegális tevékenységet támogat, illegális tevékenység végzéséhez ad segítséget, az Internet etikettet sértő tevékenységet folytat, vagy ahhoz nyújt segédletet, mások jogait sértő, vagy egyéb a web-hirlap adminsztrátora számára bármilyen más szempontból elfogadhatatlannak minősülő helyre mutat.
A tag csak olyan bannereket jelentethet meg, ami az adott lap témájához kapcsolódik.
A rendszerben csak annak a lapnak a bannerei jelenhetnek meg, amelyen a tag is megjeleníti az adott azonosítójú bannert.
Ez az azonosítójú banner nem jeleníthető meg más témájú lapokon.
A megadott bannerre kattintva csak olyan oldal jöhet be, amelyen a tag is megjeleníti az adott bannerhez tartozó banner kódot, valamint nem nyit egynél több pop-up ablakot.
Más témára új azonosítóval kell bejelentkezni a bannercsere rendszerbe.
Nem lehet olyan bannereket mejelentetni, ami sérti a közerkölcsöt és a jóizlést.
Ha egy tag megsérti a feltételeinket, úgy felszólítás nélkül kizárhatjuk a rendszerből.
A rendszert mindenki csak saját felelősségére használhatja.
A web-hirlap minden jogot fenntart a név, az embléma, a szoftver, az adatbázis, a statisztikák és egyéb információk használatára vonatkozóan. Mindezek felhasználását kizárólagos joggal a web-hirlap irányítja.
Minden résztvevő beleegyezik, hogy a web-hirlap a résztvevő site-okról begyűjtött adatokat (név, forgalom, URL) szabadon felhasználhatja.
Minden résztvevő a szolgáltatást saját felelősségére használhatja.
A webhirlap és adminisztrátorai, partnerei nem vonhatók felelősségre semmilyen, a web-hirlap használatából eredő esetleges megszünéssel, kieséssel, kárral illetve információvesztéssel kapcsolatban.
A lap üzemeltetője fenttartja magának a jogot, hogy az érdekeit sértő hirdetéseket nem jeleníti meg.
A lap üzemeltetője továbbá fenntartja a jogot a fenti feltételek megváltoztatására.
Ezt a nagyszerü lehetőséget neked sem szabad kihagyni!


Lépj be most ! Új tagok belépése