web.hirlap.comweb.hirlap.com

www.hirlap.com


web-hirlap

REKLÁM CSERE rendszer

Reklámozd weblapodat INGYEN, EGYENLŐ feltételekkel.

A megjelenési arányod 1:1, eltérően más hasonló rendszerektől!

Ha csatlakozol a web-hirlap rendszerhez ingyenesen a legjobb feltételekkel reklámozhatod a honlapodat, a következő feltételekkel kell egyetértened. Amennyiben megsérted ezeket a felételeket, úgy kizárhatunk a web-hirlap - rendszerből.


Minden tagnak egyet kell érteni a következő feltételekkel:


-Csak magyar nyelvü oldalak jelentkezését fogadjuk el.

-A tagok hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk megjelenített hirdetés bármikor tartalmazhatja egy másik tag, vagy a web-hirlap hirdetését.

-A tagok bármikor megszüntethetik tagságukat, web-hirlap-ot email-ben vagy írásban tájékoztatva.

-Minden tag köteles a web-hirlap által a rendelkezésére bocsájtott HTML kódot teljesen és változtatás nélkül a saját HTML lapjában (lapjaiban) elhelyezni.

-A kódot egy vagy több lapon is elhelyezheted de miden lapnak más azonosítót kell adni.

-A web-hirlap kód nem helyezhető el rejtett keretben, olyan keretben, ami nem görgethető és alapesetben az oldal olvasója számára nem látszik.

-A hivatkozás elhelyezése tilos olyan lapon, amely felhasználói beavatkozás nélkül, magától újratöltődik, vagyis client pull esetleg server push technológián alapul.

-A web-hirlap-on nem rekámozhatsz olyan helyet amely törvénybe ütközik, fajgyűlöletet szít, illegális tevékenységeket támogat, illegális tevékenység végzéséhez ad segítséget, az Internet etikettet sértő tevékenységet folytat vagy ahhoz nyújt segédletet, mások jogait sértő vagy egyéb a web-hirlap adminsztrátora számára bármilyen más szempontból elfogadhatatlannak minősülő helyre mutat.

-A nézettség mesterséges úton történő növelése tilos, és a program figyeli is. A résztvevő bármennyi lapon szerepeltethet reklámfelületet, egy lapon belül azonban csak egyet.

-A tag csak ott helyezhet el reklámfelületet amely hely le lett regisztrálva.

-Amely tag a szabályokat megszegi, annak web-hirlap tagságát automatikusan töröljük.

-A nézettségi adatokról részletes és napi statisztika áll rendelkezésre.

-A web-hirlap minden jogot fenntart a név, embléma, szoftver, adatbázis, statisztikák és egyéb információk használatára vonatkozóan. Mindezek felhasználását kizárólagos joggal a web-hirlap irányítja.

-Minden résztvevő beleegyezik, hogy a web-hirlap a résztvevő site-okról begyűjtött adatokat (név, forgalom, URL) szabadon felhasználhatja.

-Minden résztvevő a szolgáltatást saját felelősségére használhatja.

-A webhirlap és adminisztrátorai, partnerei nem vonhatók felelősségre semmilyen, a web-hirlap használatából eredő esetleges megszünéssel, kieséssel, kárral illetve információvesztéssel kapcsolatban.

-A web-hirlap igyekszik szolgáltatását minél magasabb szinten és minőségen nyújtani, de nem garantálhatjuk azonban az információk valóságtartalmát és időszerűségét (pl. megszűnt reklámozott hely).

-A web-hirlap adminisztrátora fenntartja jogot a fenti feltételek megváltoztatására.Szeretnénk, ha e nagyszerü lehetőség segítségével minden tagunk egyre meghatározóbb tagja lenne a magyar Internet-közösségnek.

Ezt a nagyszerü lehetőséget neked sem szabad kihagyni!

Lépj be most !